En föreläsning värd att gå på

Välkommen, såhär mitt på dagen! Idag är tanken att jag ska skriva ett inlägg om en föreläsare i Uppsala till er. Det är en förläsare vars föreläsning var väldigt intressant och givande, han har även ett företag som heter WillUt.

Till att börja med kan jag nämna att jag ganska ofta går på föreläsningar, det har blivit som ett fritidsintresse för mig. Under den senaste tiden har jag gått på närmare tio föreläsningar och jag måste medge att denna föreläsare i Uppsala hade den absolut bästa föreläsningen. Det var den föreläsningen som jag fann mest intressant och givande, det fanns mycket vettiga saker som man kunde ta till sig. Även min kompis som följde med tyckte att det var en bra föreläsning, trots att han i vanliga fall inte brukar gilla föreläsningar. Det var något med hur föreläsaren pratade och förde sig fram som fick en helt fångad, jag satt som fastklistrad under hela föreläsningen. Även om jag verkligen behövde gå på toa i mitten av föreläsningen kunde jag inte slita mig, jag satt kvar trots mitt akuta behov att gå på toaletten. Då kanske ni förstår hur bra den här föreläsaren var, jag hade gärna gått och lyssnat på honom igen om jag fick möjligheten. Det han har att säga tror jag alla kan ta nytta av, därför tycker jag att du som läser det här borde ta tillfället i akt och gå och lyssna på honom. Det här är en föreläsare i Uppsala med ett tydligt budskap, som att kan lära sig något av. Det tror jag att du kan göra oavsett vad du tidigare har gått igenom i ditt liv.