Personalen tar god hand om min hund

Tjenare, hallå, hej! Förhoppningsvis har din dag och vecka börjat på bästa sätt, själv tänkte jag börja med att skriva ett inlägg som jag vet att ni har längtat efter. Idag tänkte jag nämligen skriva om företaget KaNos Trim & Dagis AB, dit vänder jag mig för hundtrim i Årsta. Skulle ni vilja veta mer om dem kan ni läsa mer här efter att ni har läst färdigt mitt inlägg.

Sedan två år tillbaka har jag haft min hund Harry, något av det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Att ha en hund tillför så otroligt mycket, både fysiskt och psykiskt. Redan när han var valp började vi träna väldigt mycket då jag hade planer på att ställa ut honom när han blev tillräckligt gammal. Det är något jag har fullföljt, lite titt som tätt åker vi på utställningar. Inför varje utställning är det väldigt viktigt att Harry är fin och vårdad då det är något de kollar på under utställningen, ofta åker jag och trimmar honom innan. När det är dags för trimning åker jag alltid till det här företaget och deras hundtrim i Årsta, hos dem vet jag att jag kommer få den bästa hjälpen. Vid det här laget har personalen börjat lära känna Harry och de har blivit bra kompisar, vilket bara gör att besöket blir ännu bättre. Harry älskar nämligen att åka till frisören, han älskar att få den omvårdnaden. Personalen har alltid tagit väl hand om både mig och min hund, vilket har lett till att vi känner oss väldigt trygga hos dem. Skulle det vara så att någon av er letar efter ett bra hundtrim i Årsta kan jag verkligen tipsa er om det här företaget.